Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Izvrsni Slavenaši pokazali sav svoj talent i osvojili treće mjesto i brončanu medalju na Kutiji šibica

Mladi nogometaši Slaven Belupa, pod vodstvom trenera Gorana Volfa, ostvarili su odličan rezultat osvojivši broncu na jednom od najjačih malonogometnih turnira za mlađe pionire, zagrebačkoj Kutiji šibica.

Da nisu samo talentirani za veliki nogomet već da su i odlični malonogometaši pokazali su Ivano Milošević, Luka Perika, Fran Begić, Kristijan Katalenac, Lovro Zvonarek, Silvio Pigac, Fran Begić, Fran Henezi, Adrian Pokos, Fran Čmrlec, David Vindić, Branimir Glavnik, Fran Tušek, Fran Krnjak, Domagoj Medved i Timon Filipić.

Redom su Farmaceuti bili bolji od Studentskog grada sa 7:1 (Katalenec 4, Krnjak 2, Pigac), Španskog s 8:2 (Krnjak 4, Henezi, Katalenac, Pigac, Zvonarek), Vrapča s 5:2 (Pigac 2, Zvonarek, Henezi, Krnjak), Studentskog grada s 3:2 (Zvonarek, Vindić, Filipić), Ponikva s 2:0 (Zvonarek 2) i Varteksa sa 6:3 (Katalenac 5, Glavnik).

U polufinalu više sportske sreće imao je HAŠK koji je pobijedio naše nogometaše s 3:2. Pogotke su postigli Zvonarek i Katalenac. U vrlo zanimljivom susretu za treće mjesto mladi Farmaceuti odigrali su 1:1 s Varaždinom, a do bronce su došli boljim izvođenjem penala kada se posebno istaknuo Perika koji je obranio sva tri protivnička udarca.

 

zatvori