Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO: BAJKERI VELIKOG SRCA Motoristi razveselili male pacijente i uručili vrijednu donaciju Pedijatriji

Koprivnički motoristi i ove su godine posjetili najmlađe pacijente Opće bolnice ‘Dr. Tomislav Bardek’.

Članovi moto kluba Hollister MC Koprivnica sa sjedištem u Koprivničkim Bregima danas su donijeli poklone djeci na Odjelu pedijatrije te uručili i vrijednu donaciju samom odjelu. Što su dobili, Dravi.info rekla je glavna sestra na Pedijatriji Draženka Petric:

— Donijeli su nam “Babysense”, uređaj koji omogućuje da naši najugroženiji pacijenti ni u jednom trenutku ne budu bez nadzora. To će nam uvelike pomoći u situacijama kada nam je gužva ili kad sestra nije u sobi. Zahvaljujemo im na donaciji i veselimo se svakom susretu s njima.

Snimio Marko Posavec.

Koprivničkim “bajkerima” blagdansko darivanje je tradicija duga već šest godina, rekao je predsjednik Hollistera Karlo Posavec:

— Darujemo bolesnu djecu koja su ovdje između Božića i Nove godine, a darujemo i Odjel pedijatrije nekim korisnim aparatima koji su im ovdje potrebni.

I to im nije jedina akcija koju provode ili u kojima sudjeluju u vrijeme blagdana:

— Ove godine smo imali Moto mrazove u Torčecu i Koprivničkim Bregima, gdje nam je i sjedište, tamo smo djeci iz Osnovne škole Koprivnički Bregi darivali 250 poklona. Jučer smo bili i u Podravskom suncu. Stalno smo angažirani, doniramo kome je potrebno, kome možemo pomoći, uvijek smo tu.

Sredstva za ove vrijedne donacije koprivnički bajkeri prikupljaju sami, a na pitanje otkuda je krenula ideja o ovakvom blagdanskom darivanju, odgovaraju – nema veće nagrade od dječjeg osmijeha.

Razveselili i mališane iz Podravskog sunca

Članovi moto klubova iz Koprivničko-križevačke županije jučer su posjetili i Podravsko sunce gdje su Sportskoj udruzi za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama “Veliko srce” uručili novčanu donaciju. Osim što su se svi zajedno podružili, dogovorili su i međusobnu suradnju koja bi trebala početi već u siječnju prijateljskom utakmicom u floorballu. “Hvala ekipi iz Koprivnice, Đurđevca i Križevaca koja nas je baš ugodno razveselila za božićne blagdane”, poručili su iz Velikog srca.

Izvor: Sportska udruga “Veliko srce”.
zatvori