Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Koprivnički novinari okupili su se na tradicionalnom blagdanskom domjenku Gradske uprave i Komunalca

Prostor Koprivničke bajke i ove je godine bio mjesto susreta gradonačelnika Koprivnice i njegovih suradnika te Uprave Komunalca s jedne i predstavnika lokalnih medija s druge strane. Bila je to prilika da u neformalnom druženju svi zajedno isprate godinu koja je pri kraju i razmijene dobre želje za godinu pred nama.

A kad je riječ o međusobnoj suradnji, gradonačelnik Mišel Jakšić, čini se, nema primjedaba:

— S obzirom na to da nam je ovo bila izborna godina, a mi smo ponovno dobili povjerenje i odgovornost da vodimo ovaj grad, naravno da nam je bila važna korektna suradnja sa svim medijima. Stoga ove godine moram dati ocjenu 5, kaj da drugo velim.

Jakšić kaže da moramo biti svjesni vremena i okruženja u kojemu živimo.

— Kao što ste vi puno puta svjesni uloge politike i političara, tako smo i mi svjesni uloge medija. Naravno da se ne možemo uvijek složiti oko svega, no činjenica da se ipak uspijemo okupiti, podružiti i zajedno popiti kavu ili punč, to mi pokazuje da u svim tim situacijama koje se događaju u životu grada ipak uspijevamo zadržati jedan profesionalno-prijateljski nivo.

Suradnjom s lokalnim novinarima zadovoljna je i predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb.

— Drago mi je da smo prisutni u medijima, da se naš rad javno ocjenjuje i hvala svima što ste nam puno pomagali.

Domjenku su se odazvali djelatnici čak deset različitih redakcija. Iz Grada Koprivnice s novinarima su se družili gradonačelnik Mišel Jakšić i njegove zamjenice Ksenija Ostriž i Melita Samoborec, a iz Komunalca predsjednica Uprave Maja Hleb i stručna referentica za marketing i odnose s javnošću Petra Bijač.

zatvori