Petak, 19. travnja 2024.

20 GODINA TRADICIJE Od vrtnih sjenica do peleta, Bašići imaju sve što vam treba od drveta

Tvrtka Bašići d.o.o. obiteljska je tvrtka sa sjedištem u Koprivnici, Štaglinec 66a. Osnovana je 1997. godine i od svog utemeljenja bavi se proizvodnjom vrtnih kućica za alat, sjenica i manjih vikend-objekata od poluoblice.

2005. godine Bašići otvaraju pilanu većeg kapaciteta i započinju s proizvodnjom drvene građe za izradu krovišta, a od 2016. godine u pogonu su i strojevi za obradu piljevine kojima izrađuju suvremeno ogrjevno sredstvo – pelete.

Uz stručni tim od četrnaest djelatnika i 20 godina dugu tradiciju u obradi drveta, Bašići mogu ispuniti sve vaše zahtjeve: od proizvodnje vrtnih kućica, sjenica i manjih vikend-objekata te brvnara, ukrasnih letvica i građe za krovišta do peleta, suvremenog ogrjevnog materijala visoke energetske učinkovitosti.

S najmodernijom tehnologijom strojeva za obradu drva Bašići izrađuju sve po vašoj želji, a nude i usluge specijalnog piljenja i rezanja pod određenim kutevima te dostavu.

Tvrtka Bašići d.o.o. nalazi se na adresi Štaglinec 66a, Koprivnica, telefon 048/637-545, a detaljnije informacije doznajte na internetskim stranicama tvrtke.

zatvori