Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Plesna modna revija i cvjetne odjevne kreacije uljepšale su proslavu rođendana Koprivnice

Na današnjoj svečanoj sjednici koprivničkog Gradskog vijeća pokazalo se da su obrtnici i grad usko povezani.

Predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal, ali i gradonačelnik Mišel Jakšić posebno su naglasili doprinos obrtnika razvoju koprivničkog gospodarstva i grada u cjelini. A u godini kad Udruženje obrtnika slavi 50. obljetnicu djelovanja, Sekcija cvjećara predvođena predsjednicom Irenom Kovačić ukrasila je cvjetnim kreacijama Gradu za 661. rođendan pozornicu Domoljuba.

Osim toga, ukrasile su i svečane haljine u kojima su mlade Koprivničanke pratile dobitnike javnih priznanja na pozornicu. Frizeri su u predvorju postavili izložbu frizura, a za sam kraj sjednice održana je i posebna modna revija.

Za kreacije je zaslužna koprivnička dizajnerica i krojačica Vlasta Puklavec koja će ove godine dobiti prestižno obrtničko priznanje. Njene su modele na poseban način pokazale bivše i sadašnje polaznice Škole suvremenog plesa što djeluje pri koprivničkoj Umjetničkoj školi “Fortunat Pintarić”.

U dvostrukoj ulozi – plesačica i manekenki, nastupile su Marta Tomiša, Izabella Doris Panić, Marta Jembrek, Ida Geto, Ivana Marković i Ena Štimac. U svemu im je pomogla i njihova profesorica, omiljena Olja Vilić.

zatvori