Petak, 19. travnja 2024.

STRELJAŠTVO Podravkaši najbolji u Kosinus ligi

Članovi Streljačkog športskog kluba Podravka ostvarili su dobre rezultate u posljednjem kolu Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije u gađanju serijskom zračnom puškom za kadete, juniore i seniore.

Kod kadeta, Ivan Blažek osvojio je treće mjesto s 895 otpucanih krugova, Luka Jambreuš osvojio je sedmo mjesto s 861 otpucanim krugom, Dino Blažek osvojio je sedmo mjesto sa 671 otpucanim krugom, dok je Teo Kežman osvojio 11. mjesto s 567 otpucanih krugova. U ekipnoj konkurenciji kadeta ekipa Podravke bila je druga.

Kod juniora, Ivan-Leon Mesić s 908 krugova plasirao na drugo mjesto. Najbolji seniorski rezultat ostvario je Hrvoje Verbić s 953 kruga osvojivši prvo mjesto. Drugi je bio Nikola Mehkek s 946 krugova, dok je Ivana Babić s 937 osvojila četvrto mjesto. U ekipnoj konkurenciji seniora Podravka je osvojila prvo mjesto.

Prelazni pehar za najbolji klub “Kosinus lige Koprivničko-križevačke županije” i ove godine pripao je Streljačkom športskom klubu Podravka s osvojenih 213 bodova ispred drugoplasiranog Streljačkog kluba Križevci i trećeplasiranog kluba Radnik.

zatvori