Srijeda, 24. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi Šestorica hrvača Podravke izborila su nastup na međunarodnom Božićnom turniru

Šestorica hrvača Podravke izborila su nastup na međunarodnom Božićnom turniru

0
Šestorica hrvača Podravke izborila su nastup na međunarodnom Božićnom turniru
Ustupio Hrvački klub Podravka.
Kvalifikacije za nastup na međunarodnom Božićnom turniru održane su ovog vikenda u dvorani SŠD Peščenica u Zagrebu.

U konkurenciji od 165 natjecatelja iz dvadeset i tri domaća kluba, Podravka se pod vodstvom trenera Ivana Lončarića i Saše Šprema predstavila sa sedam svojih hrvača, dvojicom u uzrastu kadeta i petoricom u uzrastu starijih dječaka.

Valent Delimar i Filip Verčević nastupili s u uzrastu kadeta, Filip je u kategoriji do 59 kilograma bio treći, isto kao i Valent Delimar u kategoriji do 53 kilograma.

U uzrastu starijih dječaka najuspješniji Podravkaš ovaj puta bio je Filip Zadravec koji je u kategoriji do 73 kilograma s četiri vrlo uvjerljive pobjede bio prvi.

Karlo Marić i Josip Benko u svojim su kategorijama bili treći, obojica su zabilježili tri pobjede i jedan poraz, Karlo u kategoriji do 42 kilograma, a Benko u kategoriji do 59 kilograma.

Ivan Adžaga u kategoriji je do 53 kilograma bio peti, dok nažalost Karlo Mijatović je ostao bez plasmana u kategoriji do 65 kilograma. On je izgubio prvu borbu, a kako njegov protivnik nije ušao u finale, njemu je time i onemogućen daljnji tijek natjecanja.

Zbog ozljede na ovom kvalifikacijskom turniru nije mogao nastupiti Alen Nogić. S obzirom na rezultate iz kvalifikacija, Podravku će 16. prosinca također u Zagrebu na međunarodnom Božićnom turniru predstavljati šestorica hrvača.

zatvori