Srijeda, 24. travnja 2024.

Naš Tihomir Hojsak i Filip Novosel predstavljat će hrvatsku glazbu na svečanoj večeri Veleposlanstva Republike Hrvatske u Washingtonu

Glazbeni duo Bow vs. Plectrum iz kojeg se kriju Drnjančanin Tihomir Hojsak na kontrabasu i Filip Novosel na tamburi bit će glazbeni gosti svečanoj večeri obilježavanja 25 godina od uspostave diplomatskih odnosa između Hrvatske i SAD-a u Washingtonu.

Organizira ju Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Washingtonu, a prisustvovat će joj nekadašnji i sadašnji visoki dužnosnici hrvatske i američke vlade, poslovni i politički lideri te predstavnici hrvatske dijaspore.

Večera će biti pod visokim pokroviteljstvom i sudjelovanjem predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a čast da ju uveličaju svojim koncertom pripala je poznatim hrvatskim glazbenicima, od kojih je jedan i naše gore list.

Bow vs Plectrum nedavno su izdali svoj novi album Strings Only u suradnji sa Zagrebačkom filharmonijom, a upravo će ovaj album svi sudionici večere ponijeti kao suvenir.

Bow vs. Plectrum dobro je poznat američkoj publici, posebno u Washingtonu gdje su nastupali u glasovitom Kennedy Centru.

Podsjetimo, dečki su svojim koncertom uveličali i ovogodišnju proslavu Dana grada Koprivnice.

Svečana večera održat će se 6. prosinca.

zatvori