Četvrtak, 18. travnja 2024.

Jasmina Pavlović nova je šefica županijskog HNS-a

Izborna skupština županijske organizacije Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata na kojoj je izabrano novo vodstvo održana je u srijedu u Rasinji.

Za novu predsjednicu županijskog HNS-a izabrana je Jasmina Pavlović, dosadašnja predsjednica podružnice Ferdinandovac. Dužnost dopredsjednika obnašat će Danimir KolmanGoran Pakasin, a tajnik je Davor Tetec.

Novoizabrana predsjednica zahvalila je na izboru te naglasila kako će se naglasak u svom djelovanju staviti na odgovornost prema stranci i članstvu jasno definirajući HNS-ove politike i ljude koji će te politike nositi. Želi stvoriti jaku i složnu organizaciju liberalnih ideja i napretka. Zajedno s predsjednicima HNS-ovih podružnica, kojima će stajati na raspolaganju, raditi će na njhovom jačanju i povezivanju. “Razgovarat ćemo otvoreno, a informacije i stavovi neće se prenositi selektivno već u cijelosti. Naše vrijednosti trebamo pretvoriti u političke programe, a programe u jasne poruke koje će građani prepoznati i podržati. Da bi mogli sudjelovati u procesu javnog odlučivanja moramo izgraditi jači i bolji koprivničko-križevački HNS, a onda i dobiti izbore”, poručila je.

Članove skupštine pozdravila je i saborska zastupnica iz redova HNS-a Božica Makar koja je novoizabranom vodstvu HNS-a naše županije zaželjela uspjeh u radu. Podršku je također izrazila i saborska zastupnica Marija Puh koja je skupštini prisustvovala i kao tajnica Sjevernohrvatskog regionalnog saveza kojemu podravsko-prigorski HNS pripada.

zatvori