Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Veliki uspjeh najtalentiranijih nogometaša naše regije, četiri Slavenaša sa Sjeverom do finala selektivnog turnira u Šibeniku

Najtalentiraniji nogometaši rođeni 2004. godine, među kojima i četiri nogometaša Slaven Belupa, dva Podravca iz Virja i jedan iz Križevaca, okupljeni u ekipu regije Sjever plasirali su se u finale državnog selektivnog turnira u Šibeniku.

Koprivničanci Tin Sajko, Fran Jakupanec, Filip Bošnjak i Tin Stanić, Virovci Ivan Peršinović i Fran Žuškin i Križevčanin Mihael Srbljinović zajedno sa svojim vršnjacima iz Varteksa, Međimurja, Bjelovara, Pitomače i No Limita prošli su županijske i međužupanijske selekcije te su na temelju svojih motoričkih sposobnosti, funkcionalnih kapaciteta i tehničko taktičkog znanja izborili turnir u Šibeniku.

Tamo su danas upisali pobjede protiv regije Osijek i regije Split i tako izborili sutrašnje finale protiv Zagreba. Regija Sjever će tako po prvi puta u dvadeset godina biti u borbi za prvo mjesto.

– Ostvarili smo veliki uspjeh i dokazali da je sjever Hrvatske pun nogometnih talenata. Prekrasno vrijeme iskoristili smo za posjet Baldekinu i znamenitoj tvrđavi Krešimirova grada i tako upotpunili boravak u Šibenik. U odličnoj atmosferi maksimalno motivirani očekujemo sutrašnje finale – rekao nam je instruktor regije Sjever Sergej Milovojević.

Snimio Sergej Milivojević
Snimio Sergej Milivojević
Snimio Sergej Milivojević.
zatvori