Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Komedija ‘Pokopaj me nježno’ mnoge je Koprivničance privukla u kazalište

Najnovijom predstavom Kerekeš teatra ‘Pokopaj me nježno’ jučer je započelo obilježavanje Noći kazališta u koprivničkom Domoljubu.

Podsjetimo, Europska noć kazališta je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima, a održava se devetu godinu zaredom u 11 europskih država, među kojima i u Hrvatskoj.

Pučko otvoreno učilište Koprivnica i ove godine se uključilo u program manifestacije i to predstavama Kerekesh teatra, Dječjeg kazališta ‘Mala scena’ i stand-up showom i koncertom Jimmyja Stanića.

Sinoćnja, prva na rasporedu, predstava ‘Pokopaj me nježno’ privukla je u dvoranu Domoljub veliki broj Koprivničanaca koji su uz mnogo smijeha pratili zgode i nezgode, ni manje ni više, već grobara.

Autor i redatelj najnovije komedije Kerekesh teatra je Ljubomir Kerekeš, a osim njega u predstavi glume Jan Kerekeš, Draško Zidar, Goran Koši, Matko Knešaurek i Mijo Pavelko.

Najmlađi Koprivničanci predstavu ‘Puž’ moći će gledati sutra, u subotu, u 11 sati, dok je stand-up show i koncert Jimmyja Stanića na rasporedu u 19:30.

zatvori