Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Koprivnički samci uz pjesmu i ples proslavili 15. obljetnicu osnutka udruge

U koprivničkom hotelu Podravina prošlog je vikenda održana godišnja skupština Udruge samaca Koprivnica, koja je ujedno proslavila i 15. obljetnicu osnutka i uspješnog djelovanja.

Događaju je ispred Grada Koprivnice prisustvovala Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, dok su ispred Koprivničko-križevačke županije prisutni bili Darko Koren, župan i Ratimir Ljubić, zamjenik župana.

– Oduševljava me brojnost, entuzijazam i energija kojom popunjavate svakodnevicu. Prvi puta sam na ovakvom druženju i doista vam želim puno ovakvih večeri i susreta – rekla je Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika i napomenula kako se nada da će Grad uvijek moći poduprijeti rad Udruge.

Župan je članovima Udruge i predsjednici Štefaniji Votuc uputio čestitke, pohvalivši ih na trudu koji ulažu kako bi samcima uljepšali živote. Također je dodao kako će im Koprivničko-križevačka županija biti na raspolaganju za suradnju, kako bi osmislili još više programa i aktivnosti.

Veselom druženju prisustvovali su gosti sličnih udruga i to iz Varaždina, Čakovca, Zagreba, Virovitice i Maribora. Također, podijeljena su priznanja koja su dobili i gradska te županijska uprava.

Većina članova udruge je treće životne dobi – umirovljenici, a druženja organiziraju svake nedjelje u večernjim satima. Udruga trenutno ima 43 člana, a njihov broj se iz godine u godinu povećava.

zatvori