Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŽUPANIJSKI KUP Dvanaest uzbudljivih utakmica, Tehnika protiv drnjanskog Tomislava, Podravec protiv Podravca

Pred nama su utakmice petog kola Županijskog nogometnog kupa. Današnje poslijepodne donosi nam dvanaest uzbudljivih utakmica koje će se igrati diljem naše županije.

Jedan od najzanimljivijih susreta igrat će se u Koprivnici gdje će Tehnika ugostiti drnjanski Tomislav. U Torčecu ćemo gledati utakmicu gotovo imenjaka, snage će odmjeriti Podravec i Podravac.

Mladost u Kloštru Podravskom ne bi trebala imati težak zadatak protiv Miklinovca, baš kao ni Graničar u Legradu protiv Fugaplasta. Dvoboje prvoligaša gledat ćemo u Kalinovcu gdje će istoimeni domaćin igrati protiv Osvita, u Kunovcu gdje će Bratstvo igrati protiv Prekodravca te u Novigradu Podravskom gdje će Drava igrati protiv Ferdinandovca.

U Glogovcu će snage odmjeriti Rudar i molvarska Mladost, u Svetom Ivanu Žabnu Tomislav i Starigrad, u Mokricama Miholečkim Hrvatski bojovnik i Panonija, u Koprivničkom Ivancu Sloga i Lipa te u Carevdaru Mladost i đurđevački Graničar.

Sve utakmice petog kola Županijskog kupa igrat će se danas s početkom u 16:30, osim susreta Tehnike i Tomislava koji počinje u 17 sati.

Županijski nogometni kup – 5. kolo

Srijeda, 4. listopada 2017.
16:30
Torčec: Podravec – Podravac
Kloštar Podravski: Mladost – Miklinovec
Legrad: Graničar – Fugaplast
Kalinovac: Kalinovac – Osvit
Kunovec: Bratstvo – Prekodravac
Glogovac: Rudar – Mladost (Molve)
Sv. I. Žabno: Tomislav – Starigrad
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Panonija
Koprivnički Ivanec: Sloga – Lipa
Carevdar: Mladost – Graničar (Đurđevac)
Novigrad Podravski: Drava – Ferdinandovac
17:00
Koprivnica: Tehnika – Tomislav (Drnje)

zatvori