Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Reprezentacija novinara predvođena Dravinim Vlahom osvojila drugo mjesto na Prvenstvu jugoistočne Europe

Suradnik Drave.info i nogometni golman Zoran Vlah predstavljao je našu redakciju kao član hrvatske nogometne reprezentacije novinara. Bio je ovo Vlahu prvi reprezentativni nastup kojeg je odmah okrunio medaljom i to onom srebrnog sjaja.

Naime, Hrvatska je osvojila drugo mjesto na Mičmana kupu –  Prvenstvu zemalja jugoistočne Europe okupljenih u udrugu SEESJA (South East European Sports Journalists Association). Prvog dana turnira, Hrvatska je u skupini svladala Makedoniju rezultatom 5:1 i Srbiju s 4:2. Najefikasniji u te dvije utakmice bio je Tironi s ukupno četiri pogotka.

Ustupio Zoran Vlah.

Ovim rezultatima naši reprezentativci izborili su polufinale u kojem su svladali Crnu Goru rezultatom 5:4, a onda je uslijedilo finale protiv Moldavije. Baš kako i mora biti, borba za zlato nam je pružila spektakl. U regularnom dijelu igre rezultat je bio 2:2, pogotke su postigli Tironi i Stjelja, a onda su pobjednika odlučili penali. Spretnijima i sretnijima pokazali su se Moldavci i tako osvojili naslov prvaka.

Snimio Zoran Vlah.

— Bilo je to zaista odlično iskustvo. Igrao se dobar nogomet i sretan sam što sam bio dio reprezentacije novinara. U slobodno vrijeme kratili smo vrijeme šetnjama, igranjem biljara i stolnog tenisa u kompleksu hotela. Moram istaknuti da su nam poruke podrške poslali napadač Dinama Soudani, pjevač Petar Grašo, a meni je golman Dinama Livaković poslao dres s utakmice Hrvatska – Finska kako bih u njemu mogao braniti — rekao nam je Zoran Vlah nakon povratka u Koprivnicu.

Snimio Zoran Vlah.

Za Hrvatsku su nastupili: Zoran Vlah (Drava.info), Dubravko Miličić (24sata), Hrvoje Tironi (Goal.com/hr), Vedran Pavičić (HNTV), Mario Glavan (Arenasport), Luka Petrinec (HRT), Nikola Komšić (Nova TV), Marko Cvijanović (Novi list), Milan Stjelja (Nova TV) i Gianluca Starčić (Sportske novosti). Izbornik je bio Nikola Lipovac (Jutarnji list), a opremu je dao HNS.

Snimio Zoran Vlah.
Snimio Zoran Vlah.
Snimio Zoran Vlah.
Snimio Zoran Vlah.
Snimio Zoran Vlah.
Snimio Zoran Vlah.
zatvori