Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Volonterski centar Koprivnice zatvorio je vrata svog ureda

Volonterski centar Koprivnice zatvorio je vrata svog ureda u Domu mladih. Kako su napisali na svojoj Facebook stranici, razlog njegovom zatvaranju je bolovanje zaposlenice Nine Orak, koje, kažu, ne mogu opravdati i nemogućnost nastavka rada samo volonterskim angažmanom.

Podsjetimo, Nina Orak zaposlena je u kolovozu kada su iz koprivničkog Volonterskog centra najavljivali da kreću s ozbiljnim radom. U planu su im bile mnogobrojne aktivnosti, među kojima su edukacija koordinatora volontera u suradnji s Volonterskim uredom Međimurja i otvaranje Burze volontera. Što će biti s najavljenim aktivnostima i sa samim uredom pokušali smo doznati od Ivana Funteka, voditelja Volonterskog centra, no osim da pokušavaju riješiti probleme s kojima su se susreli, nije nam želio ništa komentirati.

— Čim se situacija popravi nastavljamo s redovnim uredskim radom nadajući se razumijevanju donatora projekta i ispunjenju svih ugovorenih obaveza bez nepovratne štete — stoji pak u njihovoj objavi na Facebooku.

Do nekih boljih dana, volonteri im se mogu javiti putem Internet stranice Centra, na društvenim mrežama, na mail [email protected] i 095/541-4471.

Svrha ureda bila je da volonteri na jednom mjestu mogu pronaći sve potrebne informacije.

zatvori