Srijeda, 17. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Doživite jedinstvenu viziju jazza ZZ Quarteta

U sklopu Glazbenih večeri u koprivničkom Domoljubu u ponedjeljak, 16. listopada nastupa sastav ‘ZZ Quartet’. Uz slovačkog basista Štefana Bartuša i austrijskog bubnjara Klemensa Marktla, u kvarteru svira i dvojac po kojem je sastav dobio ime – Talijan Simone Zanchini i Zagrepčanin Ratko Zjača. Portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za koncert osvojili su Dunja LukavečkiMaria MlinarićDomagoj Bogdanić. Čestitamo! Ulaznice će vas čekati na blagajni Domoljuba.

Radi se o četvorici iskusnih glazbenika koji imaju svoju jedinstvenu viziju i izvedbu jazza. Ona obuhvaća sve vrste glazbe, a naročito modernu klasiku, world music uz slobodnu improvizaciju. Zanchini je jedan od najvećih svjetskih virtuoza harmonike, počasni je član milanske Scale i sigurno jedan od najoriginalniih umjetnika uopće. Ova istinska europska i svjetska zvijezda u stanju je u istoj minuti svirati najavangardnije i najljepše tonove koje možete zamisliti.

Ratko Zjača suvremeni je gitarist, skladatelj, izvođač i pedagog. Surađivao je i muzicirao sa brojnim vrhunskim jazz glazbenicima današnjice – Reggie Workman, Randy Brecker, John Patitucci, Al Foster, Ron Cartet itd.

Koncert počinje u 19:30 sati, a ulaznice po cijeni od 35,00 kn mogu se kupiti na blagajni Domoljuba (Starogradska 1, Koprivnica) radnim danom od 7:30-19:00 sati. Cijena ulaznice za učenike i studente je 20,00 kn.

 

zatvori