Srijeda, 27. ožujka 2024.

RADIONICA Usavršite svoje pregovaračke vještine

Koprivnički poduzetnik u suradnji s HUP-om Varaždin organizira zanimljivu radionicu o vještinama pregovaranja. Održat će se u petak, 6. listopada, s početkom u 14 sati u koprivničkom Poduzetničkom inkubatoru.

Pregovaranje je jedna od vještina koja nam je od izuzetnog značaja kako u poslu tako i privatno. Cilj ove radionice je pregled i stjecanje osnovnih znanja o elementima pregovora, osvijestiti potrebu različitog pristupa različitim sudionicima pregovaračkog procesa i u različitim pregovaračkim situacijama te daje korisne savjete kako što uspješnije pregovarati.

Radionica je besplatna za sve polaznike.

Sadržaj seminara:

  • Što je pregovaranje?
  • Priprema za pregovore
  • BATNA i ZOPA
  • Pregovarački stilovi
  • Komunikacija u pregovaranju
  • Tips & tricks u pregovaranju

Seminar je zamišljen kao interaktivno predavanje u kojem će se tijekom izlaganja odgovarati na pitanja sudionika, a namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje postojeće pregovaračke vještine ili tek steći znanje o pregovaranju.

Predavačica je mr.sc. Asja Lajtman Bosilj, poslovna savjetnica i trenerica, direktorica tvrtke Avus d.o.o. za poslovne usluge, organizaciju edukacija i razvoja zaposlenika, certificirana je trenerica poslovnih edukacija u programu verificiranom od Ministarstva obrazovanja i licencirana partnerica međunarodnog programa Master in Mind. Uz dugogodišnje radno iskustvo na menadžerskim pozicijama ima i bogato iskustvo u održavanju internih i eksternih edukacija na području razvoja mekih vještina. Članica je HR centra i konzultantica EBRD.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti mailom na [email protected] ili telefonski na 048/222-338. Prijave su otvorene do srijede, 4. listopada 2017. godine.

zatvori