Petak, 19. travnja 2024.

PRVA ŽNL Osvit gostuje u Drnju, Miklinovec protiv Kalinovca traži izlaz iz velike krize, Kuhar: Zanimaju me samo tri boda

Pred nama je osmo kolo Prve županijske nogometne lige i sedam novih uzbudljivih utakmica diljem podravsko-prigorskih travnjaka.

Prva utakmica igrat će se već u subotu. Miklinovec koji je katastrofalno startao u sezonu na svom će travnjaku ugostiti momčad Kalinovca koja je trenutno desetoplasirana ekipa prvenstva s osam osvojenih bodova.

— Ne očekujem ništa drugo osim pobjede. To je sve što želim reći o ovoj utakmici, zanimaju me samo tri boda — rekao nam je trener Miklinovca Matija Kuhar.

Ostale utakmice osmog kola igrat će se u nedjelju. Legradski Graničar pokušat će opravdati ulogu favorita protiv Panonije, dok će svoj drugi susret u samo pet dana igrati Drava i Ferdinandovac u Novigradu Podravskom. Podsjetimo, Ferdinandovčani su u srijedu slavili protiv Drave s 0:4 u Kupu.

— Legrađani su kvalitetniji od Panonije tako da prognoziram njihovu pobjedu, baš kao i Ferdinandovčani od Drave tako da u Novigradu prognoziram da tri boda odlaze gostima — prognozira trener Miklinovca.

U Koprivničkom Ivancu snage će odmjeriti Sloga i Prekodravac, a možda i najzanimljiviju utakmicu kola gledat ćemo u Žabnu gdje će igrati Tomislav i Borac.

— U Koprivničkom Ivancu prednost dajem domaćinu, dok će u Žabnu slaviti Borac — rekao je Kuhar.

Molvarska Mladost na svom će travnjaku ugostiti kunovečko Bratstvo, dok će Tomislav u Drnju pokušati doći do nova tri boda protiv đelekovečkog Osvita.

— Smatram da Mladost može osvojiti sva tri boda protiv Bratstva, a isto tako vjerujem da će Tomislav u Drnju doći do nove pobjede — zaključio je trener Miklinovca.

Utakmica Miklinovca i Kalinovca igrat će sutra, a sve ostale u nedjelju s početkom u 16 sati.

Prva ŽNL – 8. kolo

Rezultate prognozira Matija Kuhar, trener Miklinovca.

Subota, 7. listopada
16:00
Koprivnica: Miklinovec – Kalinovac 1
Nedjelja, 8. listopada
16:00
Legrad: Graničar – Panonija 1
Novigrad Podravski: Drava – Ferdinandovac 2
Koprivnički Ivanec: Sloga – Prekodravac 1
Sveti Ivan Žabno: Tomislav – Borac 2
Molve: Mladost – Bratstvo 1
Drnje: Tomislav – Osvit 1

zatvori