Srijeda, 27. ožujka 2024.

Zelenima dolazi Belišće, Jajalo: Ništa ne znači što su zadnji, moramo biti maksimalno koncentrirani

Nogometaši Koprivnice ove će subote na koprivničkom Gradskom stadionu u sklopu osmog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok ugostiti ekipu Belišća koja je trenutno posljednjeplasirana momčad prvenstva.

Zeleni u susret ulaze puni samopouzdanja nakon pobjede protiv Varteksa u Varaždinu i sa željom da poprave dojam s domaćih utakmica u kojima su upisali dva poraza u tri susreta. Posljednje Belišće čini se kao idealan protivnik da koprivnički trećeligaš upiše drugu pobjedu u nizu, ali sigurno je da ga ne čeka nimalo lagana utakmica.

— Čeka nas još jedna teška utakmica. Iako je Belišće zadnje na tablici, to ništa ne znači. Mlada su ekipa kao i mi i sigurno da nam mogu napraviti probleme. Moramo ući u susret maksimalno koncentrirani i nametnuti se od prve minute kako bismo došli do važna tri boda — rekao nam je mladi veznjak Koprivnice Ivan Jajalo.

Jajalo je ‘do jučer’ bio junior, a danas vodi jednu od glavnih riječi u veznom redu Koprivnice.

— Moram priznati da su juniorski i seniorski nogomet dva različita svijeta. U seniorima se igra puno čvršće, ekipe su posloženije, a i tehničko-taktički nivo je puno viši. Mislim da sam se za sada dobro snašao, zadovoljan sam s nekim stvarima u svojoj igri, ali imam još dosta toga što moram ispraviti. Dobro treniram, a vjerujem da je to temelj da napredujem iz dana u dan. Sviđa mi se kako radimo na treninzima, pristup je odličan i puno toga mogu naučiti od trenera Čeke. Koji ćemo konkretno završiti teško je reći. Bitno je da napredujemo, a onda će i rezultat doći — objasnio nam je Jajalo.

Koprivnica je trenutno sedmoplasirana momčad prvenstva s deset osvojenih bodova, a može li upisati drugu pobjedu u nizu vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice protiv Belišća koja će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 15:30.

zatvori