Petak, 29. ožujka 2024.

MODNA REVIJA U CENTRU KOPRIVNICE Ove sezone nosi se – udomljeno!

Još jednim modnim događajem pomoći će se napuštenim životinjama s koprivničkog područja. Organizatorice su Šinterice dobrog srca, a ovog puta održat će se modna revija.

U centru Koprivnice, ispred gradske fontane, Šinterice i volonterke koje im već mjesecima pomažu s čuvanjem nezbrinutih četveronožnih prijatelja prošetat će sa psima i mačkama kojima je potrebno udomljavanje i tako pokušati dočarati njihovu ljepotu, razigranosti, ali i plemenite osjećaje.

— Svi naši udomljenici spremni su za svoje nove domove. Na vama je da povedete prijatelje, članove vaše obitelji ili pak oboje i odaberete čupavca za sebe. U novu sezonu jesen/zima 2017. ne možete bez krzna. Naravno, samo živog krzna koje trčkara uz vas — govori jedna od organizatorica Martina Kazinoti.

Program će uz Martinu voditi Nina Verčević i Nina Kolar odnosno Šinterice dobrog srca. Na mjestu događaja ćete isto tako preko letaka moći dobiti informacije o životinjama kojima je potreban dom.

— Također, voljeli bismo da svi oni koji su već udomili životinje od Šinterica dođu pokazati svoje udomljenike i podruže se s nama. Veselimo se ponovnom susretu — poručuju Šinterice.

Modna revija je na rasporedu u subotu, 21. listopada, od 11 do 13 sati na koprivničkom Zrinskom trgu. Svi oni koji će se htjeti fotografirati sa životinjama ‘modelima’ ili pak vlastitim kućnim ljubimcima, moći će to učiniti nakon modne revije za simboličnih 10 kuna.

zatvori