Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO: VELIKA TRI BODA Koprivnica na krilima Jambrušića svladala Varteks u Varaždinu

Nogometaši Koprivnice došli su do velike pobjede u gostima kod Varteksa u Varaždinu rezultatom 1:3. Utakmica se igrala u sklopu sedmog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok, a ponovno je show imao prvi strijelac lige Kruno Jambrušić.

Sve bitno u današnjoj utakmici zapravo se dogodilo u drugom poluvremenu. Rezultat nakon prvih 45 minuta bio je 0:0. U nastavku susreta gledali smo pravu golijadu. Koprivnica je povela golovima Brckovića i Jambrušića s 0:2, a popularni Jambra propustio je povećati vodstvo kada je promašio jedanaesterac.

Iskoristio je to domaćin i smanjio vodstvo na 1:2. Pokušali su Varteksovci doći do izjednačenja, ali im je Jambrušić ugasio svaku nadu svojim drugim pogotkom.

Tako je koprivnički trećeligaš nastavio s odličnim rezultatima u gostima. Zeleni trenutno imaju deset osvojenih bodova i drže sredinu ljestvice Treće HNL Istok.

— Čestitam cijeloj ekipi i treneru na pobjedi. Naporno ćemo raditi cijeli tjedan i želimo nastaviti niz kako bismo potvrdili ovu pobjedu u sljedećem kolu protiv Belišća – rekao nam je kapetan Zelenih Bojan Tucaković.

SASTAV KOPRIVNICE: Kurtanjek, Tucaković, Srbljinović, Bukovac, Brcković, Lopatnik, Kolar, Jajalo, Jambrušić, Zanjko, Sušac. Još su igrali: Kovačić, Pavlović, Sminderovac. Trener: Josip Omrčen-Čeko.

 

zatvori