Subota, 20. travnja 2024.

JUČER ČAK TRI PROMETNE 91-godišnjak i 27-godišnjak pobjegli s mjesta događaja

Na području naše županije jučer su se dogodile tri prometne nesreće, a čak su dva vozača koja su izazvala nesreću pobjegla s mjesta događaja.

Prva se nesreća dogodila oko 9:15 sati u Koprivnici na parkiralištu u Ulici dr. Željka
Selingera. Zbog nepropisnog uključivanja u promet 91-godišnji vozač Zastave koprivničkih registracija udario je u parkirani Mercedes, također koprivničkih registracija.

Potom je napustio mjesto događaja, no naknadno je pronađen. Nije bio pod utjecajem alkohola.

Oko 19.30 sati u Virju u Novigradskoj ulici, također zbog nepropisnog uključivanja u promet, sudarili su se osobni i teretni automobili. Vozač osobnog automobila koji je u ovom slučaju napustio mjesto događaja znatno je mlađi – ima 27 godina te je upravljao automobilom unatoč izrečenoj zabrani. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,83 promila te je uhićen.

Jedan je vozač pak zbog nepropisnog kretanja i 1,33 promila alkohola u krvi sletio u žbunje na cesti između Botova i Šoderice. 74-godišnjak se Fiatom koprivničkih registracija kretao starom cestom do Šoderice te je neposredno nakon pružnog prijelaza produžio ravno, iako cesta vodi jedino lijevo ili desno.

Policija ga je odvela u posebne policijske prostorije do otriježnjenja te će protiv njega biti pokrenut obavezni prekršajni nalog.

zatvori