Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Još uvijek stignete posjetiti Drava Art Biennale

Nakon jako dobre posjećenosti tijekom prvog tjedna izložbe Drava Art Biennale, Muzej grada Koprivnice i ovaj tjedan za sve zainteresirane posjetitelje organizira stručno vodstvo postavom u prostorima Galerije Koprivnica i sinagoge u Svilarskoj ulici.

Osim izložbe, u završnom će tjednu mladi umjetnik Bojan Stojčić predstaviti svoju prvu knjigu. Riječ je o specifičnoj formi umjetničkog izražaja: zbirci fotografija protkanih mislima i porukama. Knjiga je napisana na različitim lokacijama, od alpskih vrhova preko jadranskog priobalja do španjolskih ulica i napisana je na engleskom jeziku. Predstavljanje knjige održat će se u četvrtak, 26. listopada u 18 sati na prvom katu Galerije.

>> FOTO/VIDEO: DRAVA ART BIENNALE Velika interaktivna izložba o vodi otvorena je večeras u Koprivnici

Ovogodišnje izdanje Drava Art Biennala (DAB-a) odvija se u suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti iz Osijeka i bavi se temama zaštite okoliša i vodom kao političkom kategorijom, a posebna pažnja posvećena je vodi u kontekstu javnog prostora grada.

Na izložbi su predstavljeni autori/ce:
Gildo Bavčević, Barbara Bjeliš, Marijan Crtalić, Vana Gaćina, Ivan Gundić, Tomislav Hršak, Bojan Koštić, Enes Kurtović, Neva Lukić, Sara Rajaei, Mia Maraković, Kristina Marić, Vladimir Novak, Kristina Pongrac, Tamara Sekulić i Bojan Stojčić.

Radno vrijeme Galerije u vrijeme trajanja DAB-a je radnim danom od 10 do 20 sati, vikendom od 10 do 14 sati.

Ulaz na izložbu za sve zainteresirane je besplatan, a za stručno vodstvo se možete prijaviti putem e-pošte na [email protected] ili telefonski na 099 733 6025.

zatvori