Utorak, 23. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Tehnika na teškom ispitu protiv Omladinca, Rudar u gostima kod Fugaplasta, Čik: Idemo u Golu ne izgubiti

Ovog vikenda igrat će se sedam utakmica devetog kola Druge županijske nogometne lige. Tehnika i Lipa počele su se odvajati na vrhu prvenstvene ljestvice, a ovog vikenda čekaju ih teški ispiti.

Obje momčadi igrat će u subotu. Građevinari će u derbiju kola ugostiti herešinski Omladinac, dok će Lipa na svom travnjaku biti domaćin Podravcu iz Torčeca. Dvije zaista uzbudljive utakmice.

— U susretu Tehnike i Omladinca dat ću prednost gostima, to će biti iznenađenje kola, dok će Lipa na svom travnjaku svladati Podravec i doći do tri boda — rekao nam je trener Rudara iz Glogovca Tomo Čiković.

Što se tiče nedjeljnog programa, Rudar iz Glogovca će nakon prve pobjede koju je ostvario prošlog vikenda na svom travnjaku na gostovanje u Golu kod Fugaplasta.

— S obzirom na to da smo u prošlom kolu napokon došli do pobjede i da je Fugaplast u donjem dijelu ljestvice s nama, mi idemo u Golu ne izgubiti. Bio bih zadovoljan remijem — objasnio je trener Rudara.

Jedna od najzanimljivijh utakmica igrat će se u Bregima gdje će Mladost odmjeriti snage s Rekom, dok će Hrvatski bojovnik biti domaćin Starigradu.

— Bregovci su upisali dva poraza u nizu i imam osjećaj da će se ovog vikenda iskaliti na Reki, dok će u Mokricama utakmica završiti remijem — prognozira Čiković.

U Vojakovcu će igrati Viktorija i sigečka Mladost, a u Gotalovu GOŠK i Prugovac.

— Vojakovčani su nekoliko kola u nizu imali veliku nesreću, promašivali su jedanaesterce, a dobra su momčad tako da ću njima dati prednost protiv Mladosti. Što se tiče utakmice u Gotalovu, tu će slaviti gosti — zaključio je trener Rudara.

Utakmice u Hlebinama i Koprivnici igrat će se u subotu s početkom u 15 sati. Hrvatski bojovnik i Starigrad snage će odmjeriti u nedjelju s početkom u 14 sati, a sve preostale utakmice na rasporedu su sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 9. kolo

Rezultate prognozira Tomo Čiković, trener Rudara iz Glogovca.

Subota, 14. listopada
15:00
Hlebine: Lipa – Podravec 1
Koprivnica: Tehnika – Omladinac 2
Nedjelja, 15. listopada

14:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Starigrad
15:00
Koprivnički Bregi: Mladost – Reka 1
Gotalovo: GOŠK – Prugovac
Vojakovac: Viktorija – Mladost (Sigetec) 
Gola: Fugaplast – Rudar (Glogovac) X

zatvori