Utorak, 23. travnja 2024.

PRVA SMJENA U PRVOJ ŽNL Zdravko Blažek više nije trener Prekodravca, kormilo preuzeo bivši trener Podravca, kloštranske Mladosti i Bratstva

Nije se dugo čekalo na prvu smjenu u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi. Nakon četiri poraza u prva četiri kola Zdravko Blažek postao je bivšim na klupi Prekodravca, a kormilo je preuzeo Darko Napan, bivši trener, između ostalih, virovskog Podravca, kloštranske Mladosti, novigradske Drave i Bratstva iz Kunovca.

— Ono što možemo očekivati je da se stanje popravi na puno bolje nego što je bilo do sada. Već od idućeg kola krećemo u lov na bodove. Ići ćemo kolo po kolo, nikome nećemo priznati prije utakmice da je bolji od nas i tako ćemo se postavljati iz vikenda u vikend. U narednih četiri ili pet kola želimo se odmaknuti od dna ljestvice — rekao nam je novi trener Prekodravca Darko Napan.

Iako je kratkoročni cilj, kako je sam Napan rekao odmaknuti se od dna, dugoročni sigurno nije borba za opstanak.

— Cilj je što prije se približiti sredini ljestvice gdje ova momčad i pripada. Uvjeti za rad su vrlo dobri, uprava je marljiva, a kadar solidan. Cijeli klub sigurno ne zaslužuje mjesto na kojem se sad nalazi i to ćemo i ispraviti — zaključio je Napan.

Prvi izazov za Napana i njegovu novu ekipu bit će itekako težak. Ovog vikenda Prekodravac će na svom travnjaku ugostiti petoplasiranu momčad prvenstva – Ferdinandovac.

zatvori