Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravkašice i Podravkaši tjelovježbom na otvorenom obilježili Europski tjedan sporta

Koprivnička Podravka uključila se u obilježavanje Europskog tjedna sporta, projekta Središnjeg državnog ureda za sport. U danu posvećenom tjelesnoj aktivnosti na radnom mjestu, Podravkašice i Podravkaši, Lino i Kviki, prepoznatljiva lica Podravkinih događanja, zajedno s koprivničkim sportašima razgibali su svoje tijelo uz lagane aerobik vježbe koprivničke trenerice Gordane Belušić.

S ciljem podizanja svijesti o važnosti kretanja i sportskih aktivnosti u sjedilačkoj svakodnevici, stotinjak zaposlenika Podravke s najrazličitijim mjestima rada, od tvornice do ureda, nekoliko su minuta posvetili svome tijelu kako bi Podravka bila ne samo kompanija sa srcem, već kompanija sa zdravim srcem, stoji u priopćenju iz Starčevićeve.

Obilježavanje Europskog tjedna sporta traje od 23. do 30. rujna, a prvog dana obilježavanja, na Jarunu, Podravka je za sve generacije osigurala zdrave zalogajčiće kojima je, uz redovito vježbanje podigla svijest o potrebi zdrave prehrane u svakodnevnom životu.

Danas je "PODRAVKA" vježbala s nama. Povodom Europskog tjedna kretanja "FIT GYM" je prezentirao jedan kratki trening u krugu tvornice Podravke gdje su svi zainteresirani se priključili, te i rukometašice RK Podravaka i nogometaši Slaven B.

Posted by Fitness centar "Fit Gym" by Darko Belušić on Wednesday, September 27, 2017

 

Foto: Podravka.
Foto: Podravka.
Foto: Podravka.
zatvori