Subota, 20. travnja 2024.

Našim policajkama i policajcima čestitamo njihov dan, Štimac: “Neka i dalje budu pomoć građanima u borbi protiv zla”

Hrvatska policija danas, na blagdan svog zaštitnika svetoga Mihovila, slavi svoj dan.

Policijska uprava koprivničko-križevačka širom je otvorila svoja vrata na koprivničkom Lenišću kako bi građanima pokazala što sve i kako policajci rade da omoguće sigurne uvjete za život i rad građana.

Novi načelnik Policijske uprave Vjekoslav Štimac sudjeluje u centralnoj proslavi što se u organizaciji ministra policije održava u Zagrebu, a u sklopu koje je upriličen i prijem za policiju kod predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović.

Čestitajući kolegama policajcima, ali i ostalim službenicima u sustavu, načelnik Štimac je povodom Dana policije poručio:

— Djelatnici i policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke još će bolje nego do sada raditi na zaštiti i čuvanju materijalnih dobara i građana, tako da građani dobiju osjećaj sigurnosti. Mi ćemo im u tome pomoći poboljšanjem njihova statusa i tehničkim opremanjem. I još jednom poruka svim policajcima – neka ih čuva njihov zaštitnik, sveti Mihovil. A oni neka budu pomoć građanima u borbi protiv zla kao što je to činio i sveti Mihovil.

Drava.info od načelnika Štimca doznaje i da će podravsko-prigorski policajci sutra sudjelovati u tehničkom zboru što će pod nazivom “Kako je biti policajac” biti održan u Zagrebu te u nedjelju u vojno-policijskom hodočašću u Mariji Bistrici.

zatvori