Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Naučite crtati i slikati kao profesionalci u školi Likovnog kluba Paleta

Nakon punih 18 godina kontinuiranog rada, umjetnička likovna organizacija Likovni klub Paleta organizira novi program u svojoj Školi crtanja i slikanja u Koprivnici. Prvi, informativni sastanak zakazan je za subotu, 16. rujna u 16 sati u Domu mladih.

Novi program crtanja i slikanja namijenjen je djeci i odraslima. Osnovni mu je cilj pružiti mogućnost bržeg razvijanja i usavršavanja talenta svima koji žele steći crtačku i slikarsku vještinu. Program je koncipiran za početnike (1. šk. god.) i za one sa slikarskim iskustvom, a svi polaznici mogu sami birati koje će teme i tehnike usavršavati.

Pristup svakom polazniku izrazito je stručan i individualan, a praktično upoznavanje sa svim slikarskim tajnama i mogućnostima jamče iznimno brz osobni napredak.

Teoretsko-praktični program održavat će se jednom tjedno i podijeljen je na tri stupnja:

  • Crtačke tehnike, slikarske – akvarel, tempera i akrilic te uljane boje (na platnu i staklu)
  • Teme: pejzaž, mrtva priroda, životinje, ljudski lik, portret i dr.

Na završetku škole, polaznici će se javnosti predstaviti velikom zajedničkom izložbom.

Mjesečna članarina iznosi 170 kuna. Sve detaljnije informacije možete dobiti od voditelja Škole crtanja i slikanja Ivana Lovrekovića na 098 914 5186.

Prvi informativni sastanak održat će se u subotu, 16. rujna 2017., u 16 sati u Domu mladih Koprivnica (Ulica hrvatske državnosti 10/1).

Stručni voditelj Ivan Lovreković renomirani je profesionalni slikar s velikim slikarskim iskustvom i vještinom Starih majstora kista, s mnoštvom značajnih samostalnih izložbi u Hrvatskoj i inozemstvu te dugogodišnji član HDLU, HZSU i INTERNATIONAL ASSOCIATION OF ART – UNESCO.

zatvori