Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: NEOČEKIVANI KIKS Slavenovi juniori izgubili od pretposljednje momčadi prvenstva

Juniori Slaven Belupa ‘kiksali’ su kada se to od njih najmanje očekivalo. Nakon tri uzastopne pobjede, danas su na Starom bregu u Cvetkovcu izgubili od Rudeša rezultatom 1:3.

U utakmici koja se igrala u sklopu petog kola Prve hrvatske nogometne lige juniori su već na poluvremenu imali zaostatak od jednog gola. U nastavku susreta gosti su poveli s 0:2, a svojim golom Resler je donio nadu Slavenašima. Ipak, gosti su brzo otišli na 1:3 i tako odnijeli sva tri boda.

Dojam je da mladi Farmaceuti trenera Ivice Sertića nisu bili na razini izdanja iz prethodnih kola. Da li je razlog podcjenjivanje protivnika ili neki drugi, na kraju nije ni važno. Ipak, ostali su naši juniori u samom vrhu tablice, a ova utakmica mora im biti podstrek da još bolje i jače prionu poslu i da u svakoj utakmici daju svoj maksimum. Mladi Slavenaši su tako ostali na 10 osvojenih bodova, a u idućem kolu igrat će protiv Dinama.

SASTAV SLAVENA: Slukić, Janeš, Čupić, Hlevnjak, Srbljinović, Resler, Hajdinjak, Mlinarić, Mihaljević, Nikšić, Mladen. Još su igrali: Fusić i Sinjaković. Trener: Ivica Sertić.

 

 

zatvori