Četvrtak, 18. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO/VIDEO Martina Gregur sudila je na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

FOTO/VIDEO Martina Gregur sudila je na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu

0
FOTO/VIDEO Martina Gregur sudila je na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara u Parizu
Koprivničkoj frizerki Martini Gregur pripala je uloga sutkinje na Svjetskom prvenstvu frizera i kozmetičara koje je od 16. do 18. rujna održano u Parizu.

Preko tisuću natjecatelja pokazalo je svoje frizerske i kozmetičarske vještine u pariškoj dvorani koja je dva dana bila puna posjetitelja.

— Prekrasno je bilo ponovno biti dijelom najvećeg frizerskog događanja na svijetu, i kao mali kotačić doprinijeti da čitavo prvenstvo bude organizirano i provedeno na vrhunskoj razini, s atraktivnim frizerskim programima, između kojih bi se posebno moglo istaknuti motivacijsko predavanje trenutno najpoznatijeg i najeksponiranijeg svjetskog frizera Guya Tanga — rekla nam je Martina.

Njezina je uloga zaista zahtjevna jer su upravo suci ti koji provedu najviše vremena u dvorani. Svaki sudac maksimalno može suditi u četiri kategorije po danu, što je mnogo, budući da u pojedinim kategorijama ima čak 120 natjecatelja.

Sve što je vidjela i naučila na pariškom natjecanju Martina će sada moći iskoristiti kod izrade frizura i šišanja.

— Sveukupno, može se reći da je prvenstvo bilo na vrhunskoj razini, a ja sam osobno zadovoljna, jer su mi za suđenje dodijeljene tri kategorije koje se smatraju najinteresantnijima i najzahtjevnijima — govori Martina.

Na prvenstvu je sudjelovalo čak 13 natjecatelja iz Hrvatske, a jedna od njih je i Ivana Vincek iz Molvi koja se natjecala u kategoriji ‘Fantazija na natjecateljskoj lutki’.

zatvori