Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO: GLAZBENO LJETO Vikend ispunjen koncertima i natjecanjima u obaranju ruke i ispijanju piva

U Sportskoj dvorani Strukovne škole brojni Đurđevčani, ali i posjetitelji iz okolnih mjesta ovog vikenda, u sklopu Glazbenog ljeta, mogli su uživati u vrhunskim koncertnim poslasticama te ostalim popratim sadržajima.

Prvo su u petak na pozornicu stali Enigma band i Pravila igre.

U subotu u Sportskoj dvorani Strukovne škole prvo se održalo natjecanje u ispijanju pive “Megdan beer tournament”. Natjecanje je okupilo brojne ljubitelje piva i znatiželjnike, a natjecanju je pristupilo deset kandidata koji su uspjeli proći teške kvalifikacije. U treći krug ušlo je samo osam kandidata, a pobjednikom je proglašen Stjepan Oršoš koji je pola litre pive popio u nevjerojatnih 3,49 sekundi.

Nakon ispijanja piva uslijedilo je natjecanje u obaranju ruke “Megdan muscle tournament”. U kategoriji žena u revijalnom dijelu sudjelovale su dvije natjecateljice. Apsolutna pobjednica u obaranju ruke je prvakinja Mihaela Kogl, dok je u muškoj ekipi u obaranju desne ruke uvjerljivo pobijedio Marijan Harč iz Križevaca koji je profesionalac, ali moramo pohvaliti i naše amatere koji su unatoč svom prvom natjecanju pružili snažan otpor.

Koncertna poslastica za kraj vikenda bio je nastup Autoputa i Opće opasnosti koji su napunili dvoranu Strukovne škole, a brojna publika je uglas pjevala i plesala uz poznate hitove do kasno u noć.

zatvori