Subota, 20. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Tehnika protiv Starigrada, Bregovci na Herešinčane, Podravec domaćin Reki, Vedriš: Nismo kompletni, ali idemo na pobjedu

Ovog vikenda igrat će se sedam utakmica sedmog kola Druge županijske nogometne lige. Diljem županije gledat ćemo uzbudljive susrete, a posebno se ističu oni u Torčecu, Koprivnici i Koprivničkim Bregima.

U Torčecu će Podravec odmjeriti snage s Rekom. Domaćin trenutno plovi sredinom drugoligaške ljestvice, dok Rečani nisu startali sukladno očekivanjima nakon ljetnog prijelaznog roka pa će na teškom gostovanju imati imperativ pobjede.

— Iako nismo kompletni, ići ćemo na sva tri boda. Nadam se da ćemo konačno odigrati dobru utakmicu na domaćem terenu i da ćemo doći do pobjede — rekao nam je trener Podravca Vedran Vedriš.

U Koprivnici će snage odmjeriti Tehnika i Starigrad u susjedskom derbiju. Građevinari su trenutno lideri Druge lige i imaju čak deset bodova više od Starigrada koji će pokušati ispraviti loš dojam sa starta sezone.

— Mislim da će se napokon “razbiti prokletstvo” i da će Tehnika svladati Starigrad na koprivničkom Gradskom stadionu — prognozira Vedriš.

Možda i najzanimljiviji susret igrat će se u Koprivničkim Bregima gdje će četvrtoplasirana Mladost ugostiti trećeplasirani herešinski Omladinac.

— Bregovcima dajem malu prednost zbog domaćeg terena. Herešinčani se znaju mučiti u gostima pa prognoziram jedinicu — objasnio je trener Podravca.

U ostalim susretima Hrvatski bojovnik ugostit će Rudar, a Lipa će na svom travnjaku odmjeriti snage s Prugovcem.

— Hrvatski bojovnik je dobra ekipa i upisat će tri boda, baš kao i Lipa koja se bori za prvo mjesto Druge lige — rekao je Vedriš.

U Gotalovu će igrati GOŠK i sigečka Mladost, dok će Viktorija u Vojakovcu biti domaćin Fugaplastu.

— Utakmica u Gotalovu završit će remijem jer su to podjednake momčadi, dok Viktoriji dajem prednost nad Fugaplastom zbog domaćeg terena — zaključio je Vedriš.

Utakmice Tehnike i Starigrada te Podravca i Reke igrat će se u subotu s početkom u 16 sati. Hrvatski bojovnik ugostit će Rudar u nedjelju u 15 sati, a sve ostale utakmice igrat će se sat vremena kasnije.

Druga ŽNL – 7. kolo

Rezultate prognozira Vedran Vedriš, trener Podravca iz Torčeca .

Subota, 30. rujna
16:00
Koprivnica: Tehnika – Starigrad 1
Torčec: Podravec – Reka 1
Nedjelja, 1. listopada
15:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Rudar (Glogovac) 
16:00
Koprivnički Bregi: Mladost – Omladinac
Hlebine: Lipa – Prugovac 1
Gotalovo: GOŠK – Mladost (Sigetec) 
Vojakovac: Viktorija – Fugaplast 1

zatvori