Utorak, 16. travnja 2024.

Posjetite Beauty centar Elixir u atraktivnom i moderno uređenom interijeru gdje se možete opustiti i uživati u brojnim vrhunskim tretmanima

Ljeto nam se bliži kraju… Nakon dugog izlaganja suncu i moru vrijeme je za njegu lica. Jedan od najnemilosrdnijih faktora koji mijenjaju te snažno utječu na kožu lica, kvalitetu vlažnosti, lučenja sebuma, stvaranje hiperpigmentacija ili depigmentacija, svakako je sunce.

Nakon povratka s ljetovanja pravo je vrijeme za dubinsko čišćenje i regeneraciju kože lica. Posebno je važno nakon sezone sunčanja vratiti koži optimalnu vlažnost tretmanima dubinske hidratacije. Kako bi se obranila od sunca, vjetra i morske soli, koža tijekom vrućih ljetnih dana u površinski sloj šalje veće količine vode.

Nakon dugotrajnog izlaganja naše kože suncu neke od nuspojava su akne i miteseri, hiperpigmentacijske mrlje te suha i dehidrirana koža.

U Beauty centru Elixir jako nam je bitan individualan pristup svakom klijentu, što znači da svaki tretman lica započinje profesionalnom analizom kože lica, nastavlja se odabirom odgovarajućeg tretmana te preporukom tretmana za kućnu njegu.

Posjetite nas u atraktivnom i moderno uređenom interijeru gdje se možete opustiti i uživati u brojnim vrhunskim tretmanima. Izdvajamo neke od njih: manikura, masaža, njega lica, uvijanje i bojanje trepavica, ugradnja trepavica, tretmani za sve tipove kože, tretman za vitalnost, tretman za hidrataciju, njega lica…

Uz klasičnu depilaciju voskom i šećernom pastom kod nas se možete riješite dosadnih dlačica uz LYCON voskove – depilacija s vrhunskim voskom za depilaciju LYCON – precizna i gotovo bezbolna depilacija. Najomiljeniji svjetski “Creme de la Creme” vosak. Omiljen među Hollywoodskim zvijezdama kao što su Uma Thurman, Demi Moore, Victoria Beckham, Sienna Miller i mnogi drugi. Otklanja dlačice kratke i do 1 mm.

Uglavnom se koristi za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Tijekom tretmana koriste se posebna Lycon ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože. Zahvaljujući metodi “ulje na kožu prije voska” vosak se ne lijepi za kožu nego samo zahvaća dlačicu te time ne oštećuje i ne povlači kožu nego samo čupa dlačicu s korijenom te je i depilacija čak do 70% manje bolna. Nakon depilacije koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.

Otkrijte i vrhunsku njegu linije DERMALOGICA

Originalna vizija Dermalogice vrlo je jasna. To je linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka – umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja.

Posjetite nas na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7A u Koprivnici radnim danom od 8 do 21 i subotom od 8 do 14 sati ili nas kontaktirajte na 048/210-100 i [email protected], a možete nas potražiti i na Facebooku – Beauty centar Elixir Koprivnica.

 

zatvori