Četvrtak, 18. travnja 2024.

POČINJE COUNTRY VIKEND Šoderica za vikend postaje Divlji zapad

Već treću godinu za redom jezero Šoderica oživjet će u duhu američkog Divljeg zapada.

Kauboji, salonske plesačice i country svirači, Meksikanci, Kinezi, Indijanci i avanturisti vladat će gradom North Lake Šoderica od 4. do 6. kolovoza. U ritmu country glazbe line dance grupe dignut će atmosferu do usijanja i dovesti do kaubojskih obračuna i dvoboja.

Osvježenje možete potražiti u Saloonu gdje možete zavrtjeti rulet, popiti pivo i uživati u posebnoj atmosferi do jutarnjih sati. Sve dane čekaju vas iznenađenja: igre za posjetitelje, jahanje, konjičke igre i posebna western gastronomska ponuda (kaubojski doručak, kaubojski grah, western rebrica, Texas stake).

Ustupila TZ Koprivničko-križevačke županije.

Ove vam godine Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Konjički klub Bilogorski renđeri pripremaju još iznenađenja. U nedjelju 6. kolovoza kandidatkinje koje se prijave natjecat će se za titulu Najkaubojke.

Prijavnica je na stranici županijske Turističke zajednice, a uvažit će se i prijave u Saloonu na sam dan natjecanja.

Ovo je samo dio razloga zašto da ovaj vikend dođete na Šodericu, svojim prijevozom ili Western expressom koji 5. kolovoza kreće s koprivničkog kolodvora u 13,50 sati i vraća se iz Botova u dvije minute do ponoći. Dođite i osjetite dobru vibru i duh Divljeg zapada.

zatvori