Srijeda, 27. ožujka 2024.

MODA Deset komada koje morate imati u svom ormaru

Modno osvježenje uz trikove i savjete donose vam sestre blogerice Dunja i Maja Mutavdžija s bloga beseenbepopular.com.

Iako svatko od nas ima svoj vlastiti stil i svima nam se sviđaju različite stvari, kada je riječ o modi i odjeći postoje neki komadi, koji su univerzalni za sve i “must have” su u svakom ormaru. To su komadi koji se mogu kombinirati na različite načine, a ključni su za upotpunjavanje izgleda u raznim prilikama.

U nastavku pročitajte o kojim komadima je riječ.

Salonke – klasična obuća primjerena za razne prigode. Postoji velik odabir salonki, a izvrsne su za žene svake dobi.

Izvor: beseenbepopular.com

Mala crna haljina – Coco Chanel postavila je zakon mode kojim svaka žena mora posjedovati upravo ovakvu haljinu, a zakon vrijedi i danas. Jednostavnost i bezbroj mogućnosti kombiniranja ovog odjevnog predmeta izvor je važnosti i nužnosti male crne haljinice u vašem ormaru.

Izvor: beseenbepopular.com

Crna kožna torba – ako idete na posao ili na fakultet, crna kožna torba idealan je odabir. Poput male crne haljina, crna torba lako se kombinira zbog čega ju morate imati u svom ormaru.

Izvor: beseenbepopular.com

Duga (maxi) haljina – postoji velik odabir dugih haljina, a koju ćete odabrati ovisi o vašim preferencijama. Duge haljine jednostavan su komad odjeće, kojim možete s dnevnog izgleda lako prijeći u onaj večernji.

Izvor: beseenbepopular.com

Crni sako – još je jedan od komada koji je prilagodljiv različitim situacijama. Možete ga nositi na posao, a jednako tako odlično ide uz traperice pa je idealan za dnevne kombinacije.

Izvor: beseenbepopular.com

Bijela košulja – zbog svoje boje lako se može upariti s drugim odjevnim komadima, a poput crnog sakoa idealna je kako za poslovne, tako za dnevne situacije.

Izvor: beseenbepopular.com

Traperice – traperice, rifle, jeans hlače, kako god ih želite zvati, komad je odjeće koji je prisutan u svim ormarima. Savršen za svaki dan, a osim udobnosti ugodan je i oku.

Izvor: beseenbepopular.com

Kožna ili traper jakna – kožna i traper jakna mogu svaku kombinaciju podići na sljedeću razinu. Savršeno pristaju uz hlače, suknje, a i haljine.

Izvor: beseenbepopular.com

Ručni sat – osnovni modni dodatak. Osim što je funkcionalan, podiže vrijednost vašeg izgleda.

Izvor: beseenbepopular.com

Marama – modni dodatak koji možete kombinirati uz svaki odjevni komad. Marame su idealne za podizanje običnog izgleda na sofisticiraniju razinu.
Posjedovanjem ovih 10 komada u vašem ormaru s lakoćom ćete dobiti inspiraciju za kreiranje savršenih kombinacija. Njihova jednostavnost i jedinstvenost nas osvajaju i omogućuju nam da u svakom trenutku izgledamo zanosno.

Izvor: beseenbepopular.com

Tekst: Dunja i Maja Mutavdžija, beseenbepopular.com

zatvori