Subota, 20. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Nasmijte se uz cirkusku predstavu i ostanite u formi uz dance pilates

Uz cirkuske akrobacije i pun kufer čarolije, smijeha i zabave mališani će danas ponovno doći na svoje u Dječjem kreativnom kutku koprivničkog Ljeta na Zrinskom.

Djecu će tako od 18 sati ponovo zabavljati Udruga K.V.A.R.K. – Kreativni veznik alternativnog razvoja kulture. Uz žonglerske radionice djecu očekuje i uvijek atraktivan Lino kutak.

Smijeha i zabave zasigurno neće nedostajati jer je od 20 sati na rasporedu i cirkuska predstava pod nazivom ‘Vivo Sportivo’. U njoj ćemo gledati Dragog Dečka koji živi u uvjerenju da je Olimpijac. I to u svim sportovima i kategorijama.

U vječitom trudu promicanja svoje odličnosti prezentirat će svoje vještine – trčat će polumaraton s preprekama na mjestu i drugo. Dragi Dečko ima i pomoćnika jer – da bi bio pobjednik, netko mora doći i zadnji.

BudiFIT zona, pak, večeras od 19 sati predstavlja dance pilates pod vodstvom trenerice Jelene Matijaško. Vježbe se izvode uz glazbu, prilagođene su rekreativcima, plesačima i sportašima.

Ovo je idealna prilika da naučite kako koristiti pilates tehnike u svrhu rehabilitacije, ali i zašto se govori da je pilates dance jedan od najinteligentnijih treninga današnjice.

zatvori