Srijeda, 24. travnja 2024.

Koprivnički Donnel donacijom svojih majica pomaže siromašnoj i bolesnoj gospođi Zorki

‘Meni od mirovine ostane 500 do 600 kuna, nekad i 400, a nekad sam i 200 dizala, ovisno o tome kako je išlo. Bojim se jer zima ide, a ne znam čime ću se grijati. Ja periku sebi ne mogu priuštiti. Ona košta 175 kuna, a ja ju ne mogu kupiti jer nemam čim’ izjavila je prije nekoliko dana u Dnevniku Nove TV teško bolesna umirovljenica Zorka Vangelovski iz Osijeka te pokrenula još jedan val dobrote.

Val kojem priključio i koprivnički Donnel tim. – Odlučili smo napraviti 20 popularnih DONNEL DEA majica i ponuditi ih našim klijenticama. Donacija je bila 100 kuna kako bi majica bila dostupna i onima koji si skuplju ne mogu priuštiti. U svega deset minuta došlo nam je preko sto rezervacija – s ponosom kažu.

Ponukani velikim interesom svojih klijentica, donirali su još 25 majica koje su isto tako planule u trenu.

– Od klijentica smo zatražili da uplate sredstva direktno na račun gospođe Zorke, a nama da pošalju kopiju uplate kako bi majice mogli poslati na njihovu adresu. Jedan sat nakon objave akcije na našoj DONNEL Facebook stranici, koja broji 115 000 fanova, stiglo 35 potvrda uplata na naš mail – prepričavaju nam kako je akcija uspjela u kratkom roku te ističu da su sretni što su barem na ovaj način mogli sudjelovati i pomoći siromašnoj Slavonki koja živi sama u malom stanu koji prokišnjava.

– I mi sami znamo što znači naći se u teškoj situaciji i moliti za pomoć. Sami smo prolazili teška razdoblja, smatramo da smo sad i mi dužni pomagati drugima. Također želimo zahvaliti svim našim klijenticama na sudjelovanju – poručili su iz Donnel tima na kraju.

zatvori