Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Naš Ogenj diljem Hrvatske oduševljava publiku svojom energijom i toplinom

Koprivnički etno-punk-rock sastav Ogenj niže koncerte diljem zemlje. Prethodni su vikend nastupili na čak dva festivala.

U petak su članovi benda otputovali u Karlovac gdje su užarili atmosferu na PickUp Music Festivalu. Prema portalu livesvirke.com oduševili su domaćine i publiku.

– Silk Milk pozornicu prepušta koprivničkom bendu Ogenj, koji, u skladu sa svojim imenom, do kraja potpaljuje atmosferu. Oni su savršen izbor prije Jinxa jer imaju tu neku vatru u sebi koja pokreće ljude. U uobičajeni rock uklapaju bisernicu i violinu te svoje pjesme izvode na kajkavskom. Kad se sve to skupa spoji ne može se poreći da su originalni, nije baš da se tako nešto sluša svaki dan. U svojoj glazbi imaju mrvice svačeg. Žestine, zabave, zaigranosti, ali i osjećajnosti za koju je zaslužna simpatična djevojka Tara na violini.

Tijekom koncerta imali su problema od puknutih žica do pokvarenih pojačala, ali to ih nije spriječilo i njihova energija nije splasnula ni na tren. Nikad u životu nisam vidjela da netko tako žestoko dere po bisernici kao frontman Ogenja. Fantastično. Ono što još valja spomenuti, što ih čini posebnima, jest njihov topao pristup publici koji mi se jako svidio – pišu na portalu.

Dan kasnije, u subotu, svirali su na lepoglavskom Jailhouse Festivalu, a u nastavku možete vidjeti kako je sve skupa izgledalo.

zatvori