Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Orehovec u posljednjim minutama utakmice potopio ‘Žutu podmornicu’

Utakmicom u Miklinovcu između istoimenog domaćina i legradskog Graničara otvorena je nova sezona Prve županijske nogometne lige. U ratničkoj utakmici slavili su gosti s 0:3, a posljednja dva pogotka postigli su u 91. i 93. minuti.

Podsjetimo, Miklinovčani su ove sezoni postali prvoligašima, dok Legrađane mnogi vide kao momčad koja će završiti u samom vrhu lige. Što se tiče današnje utakmice, gledali smo tvrdu utakmicu u kojoj nijedna strana nije imala previše šansi.

Miklinovec je imao priliku povesti početkom drugog poluvremena, ali je Šimunić promašio jedanaesterac. Ključnim igračem utakmice pokazao se Orehovec koji je ušao u nastavku susreta i postigao tri pogotka.

Prvi je zabio sredinom drugog dijela, a posljednja dva u 91. i 93. minuti utakmice kada je domaćin sve karte bacio u napad. Tako su Legrađani opravdali ulogu favorita i s tri boda ušli u prvenstvo.

Sve preostale utakmice Prve lige igrat će se sutra. Prvu ćemo gledati od 10 sati u Đelekovcu gdje će igrati Osvit i Ferdinandovac, a sve ostale na rasporedu su s početkom u 17:30.

Prva ŽNL – 1. kolo

Subota, 19. kolovoza
17:30
Koprivnica: Miklinovec – Graničar (Legrad) 0:3
Nedjelja, 20. kolovoza
10:00
Đelekovec: Osvit – Ferdinandovac
17:30
Sv. Ivan Žabno: Tomislav – Sloga
Molve: Mladost – Drava (Novigrad Podravski)
Drnje: Tomislav – Panonija
Kunovec: Bratstvo – Prekodravac
Imbriovec: Borac – Kalinovac

zatvori