Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Brojimo sitno do SHOWderice!

Ostalo je svega deset dana do početka ovogodišnje SHOWderice koja će vas zasigurno iznenaditi svim svojim sadržajima, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po dvije ulaznice za SHOWdericu osvojili su Matija Hanžeković iz Koprivnice, Maja Crnogorac iz Bjelovara, Ivan Sremec iz Koprivničkog Ivanca, Borna Jakupec iz Pitomače i Petra Kraljić iz Botova. Čestitamo!

Polako počnite planirati idući vikend i zaputite se na jezero Šoderica kraj Koprivnice gdje ćete u petak, 21. srpnja moći uživati u trash obradama u punk rock verziji grupe Pullover, a do ranih jutarnjih sati zabavljat će nas DJ Gale uz dobro nam poznate trash hitove.

Zabavu nastavljamo u subotu uz poznate izvođače kao što su Mašinko, One Step Away, Me As Well, Myrak, Marco Lucca. Spomenuti bendovi nastupat će na main stageu, a DJ na kombi stageu u kampu. Također u subotu možete omjeriti snage u odbojci. Prijave za turnir su u subotu od 9 do 11 sati kraj odbojkaškog igrališta, a sama kotizacija je 60 kuna po timu. Turnir je ograničen na 16 timova, a kako organizatori promiču ravnopravnost spolova, timovi mogu biti miješani, a mogu se sastojati od maksimalno 4 igrača s tim da će se igrati 3 na 3. Sponzor SHOWderice Hangar 18 osigurao je bogate nagrade za prva tri mjesta, kao i novčane nagrade.

Cijene dnevnih karata za ovaj bogat program iznose 30 kuna za petak te 40 za subotu, dok je festivalska ulaznica 60 kuna. Došlo je vrijeme da proslavite sve položene ispite i dobro se zagrijete za ostatak ljeta pa trk svi na SHOWdericu gdje vam je to osigurano!

zatvori