Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO: PODRAVSKI MOTIVI Nedjelja puna tradicije i naive u srcu Koprivnice

Podravski motivi, tradicionalna manifestacija koja povezuje stare običaje i zanate s naivnom umjetnošću i kulturnim naslijeđem Podravine, nastavlja se i u nedjelju u koprivničkom Gradskom parku.

Tijekom cijeloga dana svi zainteresirani posjetitelji mogu razgledati umjetnička djela u maniri naive, počastiti se raznim proizvodima, posebno onima medenima budući da je upravo med glavna tema ovogodišnjih Podravskih motiva, a najmlađi mogu sudjelovati u raznim radionicama i igraonicama.

Od glazbenih nastupa, danas vas od 17 sati na paviljonu čeka Pjevački zbor Kluba “Mariška”. Potom, od 17:30, nastupa KUD Rudar iz Glogovca pa od 18 sati limena glazba KUD-a Sloga iz Ludbreškog Karlovca i općine Sveti Đurđ. Glazbeni program na paviljonu od 19 sati zatvara KUD Podravka.

No, to ne znači da glazbeni program prestaje – seli se na glavnu pozornicu na Zrinskom trgu. Od 20 sati tamo nastupa već spomenuta limena glazba KUD-a Sloga, a od 21 sat zabavljat će vas Dixieland band Čakovec.

Ovogodišnji, 23. po redu Podravski motivi bit će zatvoreni u 20:45 na paviljonu kada će slikari vratiti ključeve grada gradonačelniku.

zatvori