Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Red glazbe, red sporta pa ponovno glazbe – počela je SHOWderica

SHOWderica, dvodnevni festival glazbe, sporta i zabave na Podravskom moru u organizaciji Udruge športske rekreacije podravskih studenata i pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info počeo je jučer trash-punk kombinacijom, a nastavljen je danas tradicionalnim turnirom u odbojci na pijesku.

Osječki Pullover, pankeri koji sviraju neobične obrade trash hitova, i potom trash party u režiji DJ-a Galle privukli su sinoć, prema riječima organizatora, tristotinjak ljudi na Šodericu.

Izvor: Showderica (Facebook).

Iznimno dobar odaziv bilježi i turnir u odbojci na pijesku koji u ovim trenucima još uvijek traje na igralištu kod Ribičkog doma. Prijavila se 21 ekipa, premda su organizatori očekivali maksimalnih 16. Pobjednike čekaju bogate nagrade, a finale ćemo vjerojatno dočekati tek u večernjim satima.

Večerašnji glazbeni program počinje u 20 sati, a prije toga djevojke iz Fit rit prezentirat će zumbu ispred glavne pozornice. Potom nastupaju Me As WellOne Step AwayMašinko, a DJ-i u kampu brinut će se za dobru zabavu sve do jutra.

zatvori