Utorak, 23. travnja 2024.

EKSKLUZIVNO U PEVECU: Program vjernosti by Versace 19.69

U svim prodajnim centrima Pevec diljem Hrvatske traje prigodna prodaja visokokvalitetnih proizvoda: ogrtača, ručnika i prostirki u sklopu programa vjernosti koji je organiziran u suradnji s talijanskom linijom Versace 19.69.

Želja je kupcima ponuditi dodatne pogodnosti te mogućnost kupnje kvalitetnih proizvoda renomirane talijanske marke i na taj način nagraditi njihovu lojalnost, i istovremeno podsjetiti koje sve primamljive pogodnosti ih očekuju u Pevecu.

Sustav programa funkcionira na način da obavljenom kupovinom maloprodajne vrijednosti iznad 200,00 kuna, uz račun, kupac dobiva kupon s kojim pri sljedećoj kupovini ostvaruje čak 50% popusta na ekskluzivnu liniju ručnika i ogrtača Versace 19.69 Sportivo Abbigliamento Sportivo SRL.

Elegancija i decentnost odlika su cijele linije programa vjernosti kako u dizajnu tako i u materijalima, jer svi proizvodi napravljeni su od visokokvalitetnog 100% čistog pamuka koji jamči mekoću i visoku moć upijanja.

Tvrtka Versace 19.69 Abbigliamento sportivo SRL svoju prepoznatljivost gradi u razvijanju posebnog stila u kojem dominiraju elegancija i kvaliteta, a kompanija Pevec d.d. kroz provođenje programa vjernosti osim pogodnosti iskazuje i stalnu brigu za svoje kupce, a posebice želi nagraditi upravo one koji se iznova vraćaju. Program vjernosti s talijanskom linijom Versace 19.69 traje do kraja rujna ove godine.

zatvori