Utorak, 16. travnja 2024.

BESPLATNA RADIONICA Otkrijte kako biti uspješan digitalac na novim medijima

Želite postati YouTuber, kreativni producent, scenarist ili nešto drugo vezano uz video produkciju? Naučite kako samostalno kreirati sadržaj, snimati, uređivati video i objaviti ga na YouTubeu te koristiti digitalne medije za marketing i komunikaciju i promociju svojeg brenda!

Budući da video sadržaji sve više dobivaju na važnosti, i mladi gledanje televizije zamjenjuju gledanjem YouTubea, u sklopu koprivničkog Ljeta na Zrinskom Koprivnički poduzetnik organizira YouTube projekt ●REC: Summer in Koprivnica koji će započeti s radionicom Kako biti uspješan digitalac na novim medijima.

Radionicu će održati stručnjak za YouTube Matej Lončarić, voditelj projekta Joomboos koji je nedavno osvojio ekskluzivnu nagradu za najinovativniji medijski projekt na INMA Global Media Awards u New Yorku. Projekti po kojima je JoomBoos poznat su VideoStar natjecanje, prvi regionalni YouTube talent show, Isti san prva hrvatska YouTube serija, JoomBoos Videostar magazin te će na primjeru JoomBoos ekipe (The Sikrt, LayZ, Magic Leon, thelazyWAVE, Mashin’ the Beauty, Gloria Berger, BiBi Andy i drugi) biti prikazani primjeri kako rade, kako razvijaju talente i kreiraju sadržaj za kanal.

Biti YouTuber spada u nova zanimanja koja prije par godina nisu ni postojala, zato će ova radionica osim tinejdžerima, biti poticajna i mladim poduzetnicima u Koprivnici da nauče kako YouTube iskoristiti za razvoj i promociju svojeg brenda, kao prodajno-promotivni kanal.

Za radionicu vam nije potrebna nikakva posebna oprema – sve što vam treba su kreativnost i mobitel (kamera). Ako želite nastaviti biti dio projekta ●REC: Summer in Koprivnica, nakon radionice snimajte mobitelom sve važnije događaje u gradu – zabavni sadržaj Ljeta na Zrinskom, sportske, kulturne, edukativne događaje koje ćemo objavljivati na YouTube kanalu RECKC. Osim svih dobivenih informacija i savjeta s radionice, imat ćete osiguranu mentorsku podršku od strane Joomboos ekipe, Glorije Baerger i Jana Kovačića ukoliko bude potrebno.

Krajem kolovoza organiziramo MEET UP s YouTuberima na kojem ćete moći upoznati svoje idole, slikati se i dobiti autogram te će tada bit će proglašenje najboljeg video uratka, a postoji mogućnost suradnje s JoomBoos kanalom.

Radionica će se održati 12.7.2017. u 11 sati u co-working prostoru Poduzetničkog inkubatora. Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete na [email protected] ili na 048/222-338.

Izvor: koprivnica.hr
zatvori