Četvrtak, 18. travnja 2024.

Završne pripreme za koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu

Počele su završne pripreme za koncertni spektakl Zdravka Čolića 30. lipnja u Đurđevcu na Picokijadi. Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad iz sigurnosnih je razloga ograničen na kapacitet od 3.500 mjesta. Cijena karte je 105 kuna, požurite!

Danas su započete završne pripreme za postavljanje koncertne bine kakve se ne bi posramili niti najveći gradovi regije. Bina dimenzija 27×16 metara sa visinom od 12 metara, LED ekranima (60 m2) i ukupnom težinom od 32 tone bit će po prvi puta postavljena u podravskom kraju. Na bini će nastupati sa Zdravkom Čolićem 14 muzičara. Nastup će trajati više od 3 sata u toku kojih ćemo čuti sve njegove bezvremenske hitove, ali i neke nove pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu.

Preko dvadeset godina podravski kraj je čekao Zdravkov koncert. Dosadašnji veliki interes za karte pokazuje da je njegov nastup pun pogodak za turističku manifestaciju “Picokijada”.

Pripreme teku i u cijelom gradu Đurđevcu u kojem su već praktično zakupljeni svi smještajni kapaciteti. Užurbano se završavaju i nove šetnice oko utvrde Stari grad i popularnih đurđevačkih deva. Već sada je sigurno da će grad Đurđevac i popularnu Picokijadu posjetiti najveći broj posjetitelja do sada. Izrađen je i nacrt koji bi svim posjetiteljima trebao omogućiti lakše snalaženje u dolasku na koncertni spektakl.

Nacrt prostora oko utvrde Stari grad za koncert Zdravka Čolića (kliknite za veću sliku).

Karte možete kupiti u sistemu www.ticketshop.hr, Tisak Media centrima diljem Hrvatske, Šarenom dućanu u Koprivnici i u gradu Đurđevcu na lokaciji: Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac.

Ne propustite stoga koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu, 30.06.2017. Utvrda Stari grad!

zatvori