Četvrtak, 18. travnja 2024.

TURNIR POD REFLEKTORIMA Peterančani organiziraju otvoreno prvenstvo, prijavite se

Nogometni klub Panonija organizira peto Otvoreno prvenstvo općine Peteranec u malom nogometu. Turnir starta u četvrtak, 22. lipnja, a igrat će se nekoliko dana, ovisno o broju prijavljenih ekipa.

Utakmice će se igrati pod reflektorima u večernjim terminima, od 18 sati nadalje, na travnatom igralištu rukometnih dimenzija. Svaka ekipa može prijaviti maksimalno deset igrača, a u polju se igra ‘5+1’.

Za najbolje su predviđene i nagrade. Osvajač turnira u Peterancu zaradit će 1.000 kuna, a u ruke će dobiti i prijelazni pehar prvaka te pehar koji mu ostaje u trajnom vlasništvu. Drugoplasirana momčad osvojit će pehar i 700 kuna, dok će trećeplasirana momčad osvojiti 500 kuna.

Osim momčadskih, bit će i individualnih nagrada i to za najboljeg strijelca i najboljeg igrača turnira. Kotizacija po momčadi je 150 kuna. Prijave se mogu izvršiti putem maila [email protected] ili na broj telefona 098 1950 646 do srijede, 21. lipnja. Istog dana, u 21 sat na igralištu Panonije, bit će organizirano javno izvlačenje.

zatvori