Četvrtak, 25. travnja 2024.

Tatjana Međimorec uz pomoć svojih učenika i kolega predstavila knjigu poezije

U sklopu obilježavanja Dana škole i Dana općine, đelekovečka Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina” bila je domaćin prekrasne književne večeri na kojoj je promoviran prvijenac učiteljice Tatjane Međimorec, knjiga poezije “Moć riječi”.

Pred mnoštvom uzvanika, mještana, kolega i učenika, učiteljica Međimorec predstavila je svoje uratke i poklonila nam stihove o jednostavnim stvarima koje su nam svima važne. Program je vodio Mladen Levak, čija je Udruga “Vendi” poticala izdavanje ove zbirke poezije. Prisutne je pozdravila i ravnateljica Sonja Vuljak i kratko govorila o autorici, dok je recenziju predstavila učiteljica Vanja Raletić.

Najvažniji sudionici glazbenog dijela programa bili su učenici 4. razreda koje vodi sama Tatjana Međimorec, a poseban je gost bio gospodin Mihovil Maloča koji je uz gitaru izveo nekoliko skladbi i time upotpunio ugođaj.

Tatjanine stihove i pjesme kazivale su njezine kolegice iz škole i prijatelji iz Udruge “Vendi”, što je ovaj događaj učinilo svečanijim.

Pri kraju je o svom stvaralaštvu govorila i sama autorica. Prostor u kojem je održana promocija bio je uređen prekrasnim živopisnim slikama mlade autorice Barbare Beli, bivše učenice đelekovečke škole.

Ustupila Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina”.
Ustupila Osnovna škola “Mihovil Pavlek Miškina”.
zatvori