Utorak, 26. ožujka 2024.

PRIJELAZNI ROK Hebera od Rijeke dijeli tek liječnički pregled?

Uz Ivanovskog, najbolji strijelac Slaven Belupa u prošloj sezoni Brazilac Heber već se dugo spominje u kontekstu transfera u Rijeku. Kako se čini taj događaj je sve bliže.

Prema pisanju portala Nogometplus strijelca deset pogodaka za Farmaceute u prošloj sezoni od Rijeke dijeli tek liječnički pregled. Riječi su to sportskog direktora hrvatskog prvaka Ivana Mancea. Radio Rijeka također je prenijela tu vijest te je napomenuto kako će napadač Slaven Belupa sutra potpisati ugovor.

– Sa Slaven Belupom je sve dogovoreno, kao i s igračem. Nakon što Heber obavi liječnički pregled, najvjerojatnije sutra, potpisat ćemo ugovor. Isto vrijedi i za Punčeca, koji dolazi kao slobodan igrač – prenosi Radio Rijeka.

Podsjetimo, Heber je u Slaven stigao besplatno iz armenskog Alashkerta te je u 32 utakmice odigrane za Slaven Belupo postigao deset pogodaka. Koliki će biti iznos transfera ne poznato. Koprivnički prvoligaš je na početku pregovora tražio 600.000€, ali Rijeka nije bila spremna platiti toliku odštetu.

S obzirom na to da je Heber jutros trenirao s Farmaceutima, transfer se još uvijek ne može i službeno potvrditi. Više ćemo znati u narednim danima, tko zna, možda već i sutra.

zatvori