Četvrtak, 18. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Klapa Cambi i Zorica Kondža pripremaju nezaboravan koncert!

Nakon dugih šest godina klapa Cambi ponovno dolazi u Zagreb! Uz Zoricu Kondžu, legendu hrvatske glazbene scene znanu kao ‘The Voice’, ugostit će zagrebačke klape Gradec i Stine!

Spoj metropole i mediterana dogodit će se upravo na zagrebačkoj Šalati 14. lipnja s početkom u 20 sati, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice!


Po dvije ulaznice za koncert Klape Cambi i Zorice Kondže osvojili su Valentina Oštarijaš CrljenicaMirjana KiedrovskiValerija GolubićZdenka OžvatićAndreja EršetićŽeljka HanžekAna Blažeković. Čestitamo!


Tko je klapa Cambi? Oni su akademski glazbenici, profesor kineziologije, liječnik, diplomirani inženjer računarstva, diplomirani inženjer građevinarstva, profesor biologije i kemije, obrtnik… a iznad svega su najbolji klapski pjevači koji već više od desetljeća skladaju i njeguju najljepše hrvatske, tradicionalne pjesme.

Oni su poput čuvara našeg narodnog blaga jer klapska pjesma i je nematerijalno kulturno dobro, uvršteno na listu UNESCO-a.

Prošlo je dugih šest godina od kada su stanovnici Zagreba imali priliku pjevati najljepše klapske pjesme uz klapu Cambi, a sljedeći tjedan, 14. lipnja Zagrebom će odzvanjati pjesme poput „Ispod sunca zlatnoga“, “Još te uvik volin”, „Vilo moja“, „More, more“, „Zar je voljeti grijeh“, „Ima jedan svijet“, „Konobo moja“, „Cvijet čežnje“, “Projdi vilo” te mnoge druge bezvremenske, popularne i tradicionalne pjesme koje „diraju dušu“ i pomiču svjetove.

Klapa Cambi iz Splita jedno je od najpoznatijih imena u svijetu klapske glazbe. Njihov dugogodišnji kvalitetni rad, nebrojeni nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu, brojne osvojene nagrade te nedavni rasprodani koncerti na Gripama, Tvrđavi sv. Mihovila, te u Opatiji najbolje govore o zavidnoj razini klapske izvedbe i odličnom prijemu kod publike.

Zorica Kondža jedna je od legendi hrvatske glazbene scene, splitska diva jedinstvenog glasa, zbog kojeg je dobila nadimak „The Voice“, a koja je nedavno proslavila 30 godina glazbene karijere.

Svojom iznimnimo kvalitetom i šarmom klapa Cambi i Zorica Kondža priuštit će publici na Šalati koncert koji se pamti!

Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 100 kuna za parter, 130 kuna za tribine te ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 250 kn.

Prodajna mjesta: Eventim (www.eventim.hr) i Entrio (www.entrio.hr)

zatvori