Četvrtak, 18. travnja 2024.

PAN LJETNA LIGA Želite u borbu za 20 tisuća kuna? Požurite, prijave traju do ponedjeljka

Sve nam je bliže početak malonogometnog spektakla na koprivničkom Gradskom stadionu. Ljetna liga, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info, igrat će se na rukometnom igralištu s umjetnom travom od 23. lipnja do 8. srpnja, a prijave traju do ponedjeljka.

Podsjetimo, prijaviti se možete na brojeve telefona 099 665 2351 i 099 319 0094, a kotizacija iznosi 800kn. Najbolja momčad koprivničke Pan Ljetne lige osvojit će 20 tisuća kuna, drugoplasirana će osvojiti 8000, trećeplasirana 4000, a četvrtoplasirana momčad 1000 kuna.

– Za sada je prijavljeno 14 ekipa, a do ponedjeljka očekujemo da će ta brojka doći do 20. Nama bi bilo optimalno 16 ekipa, ali naravno da je svaka brojka iznad toga odlična. Već sada možemo reći da imamo jedno jako ‘strano ime’. To je zagrebačka ekipa Pizzerija Borongaj Stari Lugovi, a ostale ekipe bit će uglavnom sklopljene od domaćih haklera – baš onako kako smo i željeli – rekao nam je predsjednik koprivničke Udruge za rekreativni sport Tomislav Zalar.

O pravilima i popratnim sadržajima Ljetne lige nekoliko smo puta već pisali, a svaki put je zaključak bio jednak – jedva čekamo da ponovno u našem gradu gledamo malonogometni spektakl pod nazivom Pan Ljetna liga.

zatvori